Aku Sayang Kamoo!!

Wednesday, 14 December 2011

Majlis Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011


Majlis Nuffnang Asia Pacific Blog Awards 2011 akan berlangsung pada 16 Disember 2011. Majlis nie aku tahu bila terbaca Mak Dara punyer blog, mak dara nak cari gang tok teman dia...aku pun boless...kalau mak dara sudi...hehehehe...bestnya kalau dapat pegi majlis ni..leh jumpa blogger yang femes2 gitu...face to face....


Sape yang akan dijemput?? Mesti la blogger yang dah lama berblogging, mcm aku nie mana la layakkan? Bab kata aku sendiri..baru sebulan berblogging ade hati nak gi majlis mcm tuh, dah la blog ntah apa2...hehehehe...

Tapi............


aku nak ikut jugak!!!!!!........







Tahniah pada yang mendapat jemputan dari nuffnang...





9 comments:

zaty said...

haha.takpelah akak blogging rajen2 mna tahu akan dtg dijemput,heee :D

mekjangok said...

jom zaty kita berblogging..mana tahu tetiba akak jumpa zaty...huahuahuha..

Mia Liana said...

2 tahun lagi baru boleh join. kali ni sebab tarikh event jatuh pada tarikh mia exam.... huhuhu... takpe.. pentingkan yang lebih penting dulu...

mekjangok said...

takpe mia...2 tahun lagi kita jumpa,mana tau kita sama-sama dapat jenputan...hehehehe..

akatsuke said...

slm, done follow...jemput acik ke blog sy ye...=)

http://duitvideo.blogspot.com & http://genggelap.blogspot.com

naf. said...

tak dptttt pun jemputannn wuwu

Dda Ly said...

hihihi saye ni mmg tak berpeluang la nampaknyee...huhu

jom singgah umah..:)
apela yang die pk tu...
keep in touch eh...♥

mekjangok said...

naf: sama ler kiter....

mekjangok said...

Dda Ly: jom kita rajin2 berblogging..mana tau tahun depan jumpa..hehehe