Aku Sayang Kamoo!!

Wednesday, 21 December 2011

Majalah Feberet...

Cepat dapatkan majalah GILA-GILA terbaru keluaran Disember 2011..




Apa majalah feberet korang? Jom kongsi ngan aku...dulu waktu kecik2 suka la baca majalah hiburan..mangga,urtv,media..banyak lagi la...tapi tu selingan jer selepas baca majalah GILA-GILA..hehehe..aku adalah salah sorang peminat majalah GILA-GILA..bila baca majalah tu, hati yang tengah marah boleh sejuk...relaks jer bila tengok kartun nih...hati pun tak sakit, iye la..kalau baca citer retis..hati pun sakit tengok gelagat diaorang nie..ade jer kontroversi nak femeskan diri...tapi artis nie bila kena kutuk..marah!!.....tiap2 bulan mende nih la yang aku cari, majalah nie memang laku abis...macam goreng pisang panas...kekadang ade jugak aku termiss...tapi tahun nie memang nak order untuk setahun punyer..puas hati!


Dalam majalah GILA-GILA nie aku suka kartunis CABAI...cerita tentang TIGA DARA PINGITAN, koleksi TDP pun aku ade..dari jilid 1-5...hehehe..bukan tak suka majalah lain, majalah yang lain pun aku layan jugak...kecuali MASKULIN..hehehe..tu lelaki punyer..


Okess la...tak yah cite banyak2...tangan aku pun dah penat...idea pun sekerat tu jer..kalau rasa berminat tu gi la beli...pasni seyes semua GILA...hahahaha...





10 comments:

Ayyan said...

3 dara pingitan tu masih ada lg??? saya baca dari skola menengah lagi... tak tua2 lagi ek?? xDDD

mekjangok said...

itu la...akak pun pelik..awet muda kot!!

syariza09 said...

dh lama giler x baca majalah ni..idop lg rupanya...hehehe

syariza09 said...

dh lama giler x baca majalah ni..idop lg rupanya...hehehe

fiezachommel said...

Saya pun suka baca Gila-Gila dulu...masih ada ek majalah ni?

Suhami Ahmad said...

"atok" dalam majalah tu...atok ke? hihi

mekjangok said...

syariza: idop...lagi best dari dulu..eceh3..mcm promote jer..

mekjangok said...

Fiezachommel: ade fizah...cuba keluaran dia terhad skit..lambat skit harus x dpt..sold!!

mekjangok said...

suhaimi Ahmad: atok ler tuh...sepesen jer ngan cucu...hehehhe

mekjangok said...

suhaimi Ahmad: atok ler tuh...sepesen jer ngan cucu...hehehhe