Aku Sayang Kamoo!!

Friday, 30 December 2011

5 Blog Paling Di Minati....




Hai uolsss...aku memang pantang bila nengok contest2 mcm nie, tujuan aku bukannya giler glamer jauh sekali mata duitan, cuma hendak mencari kengkawan yang sudi berkawan, sudi follow, mungkin korang buless berkongsi pendapat apa yg aku rasa...sama2 meriahkan lagi dunia blog kita nih..

Blog aku takde istimewa sangat sekadar berkongsi apa yang aku rasa, tentang kehidupan aku, luahan hati, tips kesihatan, kegembiraan, resepi-resepi masakan dari aku sendiri yang kekadang jadik,kekadang tidak..apapun janji hidup kita enjoy....hiasilah hari2 korang dengan senyuman...walau marah sekalipun..okess la, 5 blog paling aku minati:

http:www.mamatiamia.blogspot.com

http:www.cikpower.blogspot.com

http:www.nraihana.blogspot.com

http:www.anaknegori.blogspot.com

http:www.inibelogguwalah.blogspot.com



7 comments:

Nizam Ijam said...

thanks k sebab join.....

faizulosman said...

da follow kembali... da jgk dr segmen yg same...

thanks sb sudi nak follow my blog..

Ira Nur said...

singgah n follow :)

nadiyahashim said...

datang jenguk sini..:)

mekjangok said...

faizulosman & ira nur: thankz uolss..

mekjangok said...

faizulosman & ira nur: thankz uolss..

mamaleen said...

singah2 jenguk ;)