Aku Sayang Kamoo!!

Thursday, 29 December 2011

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA




LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA


Pertama sekali saya nak menambah jumlah pembaca blog saya yang baru nak bertatih-tatih ni...harap dapat sokongan dari blogger yang lain. Saya amat menghargai sokongan dari anda semua.

Blog saya hanyalah sekadar blog biasa sahaja yang berkongsi apa jua cerita tentang diri, tips-tips kesihatan, kekadang terlepas jugak membuat ketupat.Akhir skali terima la pantun dari saya yang tak seberapa indah...wink..wink.


duduk termenung tepi jendela
teringat kekasih pujaan jiwa
harap ada sudi terima
jadi teman kala suka dan duka

gadis cantik manis senyumnya
suka termenung sambil berangan
tak kira siapa tak kira rupa
asal ikhlas bila berkawan

3 comments:

Cik Muda Sae said...

saye dah folow dah....~

Gen2Merah said...

menari huraiannya.. semoga kena review oleh Lulu ya..

anyway selamat menyambut Tahun Baru 2012.. Thanx sudi menjadi sahabat maya saya..

Lulu Caldina said...

Terima kasih sudi meluangkan masa join segmen ni..
Jom singgah Lulu-Pages tengok siapa yang terpilih..
[KLIK]