Aku Sayang Kamoo!!

Friday, 18 November 2011

Tentang Seseorang...

Tentang seseorang yang bertakhta kat hati aku...sape lagi,SUAMIKU la...meh aku story skit bagaimana?mengapa?kenapa?dimana?bila? bibik cinta nie bermula...aku mengenali suamiku nie melalui kawan ku yang jugak kawannya...kisah cinta aku nie simple jer,x lah sehebat citer hindustan,keliling gunung ganang bagai...pastu tukar2 baju 5-6 pasang...x de maknanya...

Aku pun x sangka yang jodohku denganya, pertemuan pertama kami semasa aku keluar dinner ngan member2 aku dan dia sertai skali, keesokkan harinya dia menelefon aku dan sejak itu aku rapat denganya...tup2 dah setahun lebih bercinta,opss...BERCINTA??? aku x sedar sejak bila aku sukakan dia...tapi bila bersama tu aku rasa happy,seronok,bahagia...mungkin itu yang dinamakan CINTA?? so dipendekkan citer la,,kang panjang2 jenuh pulak korang nak membacanya...aku pun bertunang....tunang pun x lama...6 bulan jer,(gambar tunang aku x sempat nak copy mlm tadi..hehehehe)...pastu kawin...hahahahaha..itu jer..so, jom kita layan jer gambar kat bawah nie

gambar amik masa gi jalan2 kat time square


dia mmg x reti senyum bila bergambar...gambar nie dia buat2 senyum..

hehehehe...akhirnya bersatu...



So sampai sekarang aku bahagia denganya..sekarang bila nak amik gambar dia dah pandai senyum2..hahahaha..dialah yang terbaik buat aku, aku tak dapat bayangkan bila suatu hari dia tiada disisiku...aku hanya mampu berdoa..moga allah panjangkan umur suamiku agar dia dapat menemani aku hingga ke akhir hayatku..aku juga berdoa biarlah aku yang pergi dulu..kerana aku tak boleh hidup tanpa dia.......Terima kasih kepadamu Ya Allah kerana dengan nikmat mu kami masih lagi bersama sehingga hari ini....




Inilah aku seadanya...thankz for reading.....

6 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

fuiyooooo mengimbau kenangan lalu.ahaks..lain gile muka kak T.pewwwitttt!!

diarieslinnanayus said...

baru tau kisah cinta ko..a haaa!!..

mekjangok said...

yana:hehehe..ramai yg kata lain..itu dulu..skang ko tgk mesti komen dalam hati kan3??

mekjangok said...

Lin:x lah sehebat kisah cinta ko dgn Jamal Abdillah..x gitu OAB? hehehe

Anonymous said...

kihkihkih...igtkan gmbr urg lain...

Rizawati Abd Rahman said...

uiiiyaaaiiii!! ensem ah en jijan mudo2 duluk. en jijan thn 79 ek yatik?? aku lg tuooo dr die!!!! tidaaakkkkkkkkk!!!!!!