Aku Sayang Kamoo!!

Tuesday, 15 November 2011

Second Day...Itulah Aku Seadanya

Assalamualaikum...good monink uolsss..

Hari kedua berbelog...pepagi lagi aku dah bukak blog...org lain sibuk dok wat kije,aku sibuk dok edit2 blog...lantak la..tgh semangat terbakor2 nie baik layan blog...kekadang aku pun x faham sgt mcmana nak edit blog cantik2 nie..nak tanya mizz yana mcm2 kan takut gaks...dia tgh banyak kije..tgh pening2 lalat dok mengecek  TNT yang dtg bertimbun2...kang dicepok nya aku...kan naya tu...so aku pun godeks2 la sendirik...jap2 color nie..jap2 tulisan nie...jap2 background nie...ntah la...banyak nor patternnya...lastly aku dah busangg!!!!..lantok la kaler pape pun...banyak lagi benda yang aku x edit lagi...kalau dok mengadap nie...1 hari x cukup...rase2 nya REDMUMMY dari pagi sampai petang kot dok ngadap benda jer kan?? itu yg masyuk tuh...hehehehe (jgn mare REDMUMMY..gurau jer)...

Actually aku menulis dari hati...sebab itu kalau uolss tgk tulisan aku ntah apa2...sebelum aku create blog nie..aku suka membaca blog org lain..antara yg aku suka baca REDMUMMY,CIK GELIGELI, BEN ASHARI,MIZZ YANA,MAMATIAMIA..dan banyak lagi la...aku pun x ingat...seronok tgk diorang nie menulis..so aku terfikir apa salahnya kalau aku mencuba...secara x langsung mizz yana slalu bagi aku semangat..apa idoknyer...dia la yang slalu paksa aku buat blog...soh aku follow blog dia...kalau dia jumpa blog yg best2..dia share ngan aku soh baca...thankz mizz yana..

Dengan wujudnya blog ini.....aku menulis mengikut kata hati,apa yang aku rasa...apa yang aku alami..about my life and my family....tiada kena mengena dengan yg hidup mahu pun yang meninggal dunia, harap-harap sesapa yg tersesat ke dalam blog aku tu jangan la bila baca blog aku tetiba korang muntah2 lak...itu dah melampau...hehehehe..









Itulah aku seadanya..thankz for reading..

3 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

kakakkakaka pandai jugak ye kak ati buat lawak ye.lps ni rerajin la promote blog mesti ramai followers.glemer gitu.hahahaha

mekjangok said...

thankz yana..promote tu x pandai lagi..jgn lupa ngajor ekk..

Nur Raihana Abd Rahim said...

mak pun tak pandai+mls nak promote blog.sesape jumpa singgah follow je la.kalo masyuk satu hr nti ok la.huhu