Aku Sayang Kamoo!!

Monday, 14 November 2011

Akhirnya.................

Alhamdulillah...dah lama berhajat nak bukak blog nie...tetapi akhirnya tercapai jugak...thankz buat kawanku mizz yana...hari2 dok paksa aku create blog..aku bukan x nak create,tp aku bukan jenis yang pandai mengarang..kalau x dah lama aku buat novel sendirik..hahahhaa..(kelakar ker)..skang nie pun sekejap taip..sekejap delete ...otak aku mcm x de idea...pada aku org yg ade blog nie orang yg sememangnya terer karang mengarang bagai nie...pape pun aku x kisah la....inilah aku seadanya....kepada sesiapa tetiba jer tersesat masuk tu..terima la aku seadanya...kalau tulisan aku ni tetiba membuatkan korang loya...muntah la seabisnya...jika tulisan aku nie menjemukan...bimbing la aku sehingga aku jadik mcm REDMUMMY....hahahaa...cukup untuk hari pertama aku berbelog...cayok2!!!!!

3 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

fuiyoo org tu dah ade blog..cayalah.pasni bleh lps perasaan dekat blog.kui3

mekjangok said...

pas nie...bukan kata lepas jer..bukak terus...baru kontroversi skit..hahaha

Nur Raihana Abd Rahim said...

oit jgn bising2..kang ada lak org tua yg nak follow blog kite.kui3