Aku Sayang Kamoo!!

Wednesday, 23 November 2011

Ketiak Basah...


Tergelak aku bila baca satu blog hiburan nih...ketiak basah pun boleh jadi isu ekk...kalau dah namanya retis(artis)...cuba kalau bukan retis, pakai spenda longgar ikat kiri kanan pun orang x kisah...pakai bra tali longgar pun orang tak nampak...kalau nampak pun ade orang kisah!!...buat la apa saja...takde sape nak pandang..coz ko bukannya retis...

Tapi yang best pasal retis kat dalam gambar tuh..ketiak dia dua2 basah...bukan basah biasa2..lencun tuh...agaknya tempat tu aircond takde kot...atau mmg pesyen baju dia kot..kat bawah ketiak tu mmg kaler dark blue kot...tapi bila orang tgk mcm ketiak basah...kan3??? blajar berfikiran positif...hehehehehe...


p/s: Kadang kala kita tak mampu nak memenuhi kehendak orang lain, kita hanya nampak kesilapan orang lain,sedangkan kesilapan sendiri tanpa disedari....apa yang penting jadilah diri sendiri...







Inilah aku seadanya...thankz for reading.......


2 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

hahahahaha basah takpe jgn busuk sudah mcm ketiak maya karin.kakakakka

mekjangok said...

rupa cantik ketiak busuk!!pleaseeee....