Aku Sayang Kamoo!!

Tuesday, 15 January 2013

Segmen 1: My Followers...

As Salam..

Hari nie dah dua segmen aku join...ari nie last day segmen nie,harap sempat lagi la,syarat2 dia pun senang jer..


1.follow saye, sy akan follow balik nanti.. 
2.buat satu entry"segmen1:my follower" 
3.dalam entry tersebut masukkan link entry segmen ni,jumlah follower korang terkini(nk print screen pun boleh)dan ajak rakan-rakan lain join sama
 4.copy& paste link entry korang dekat komen bawah ni 
5.saya akan update senarai peserta.WAJIB follow semua peserta segmen nie nanti 
6.beberapa peserta bertuah akan dicari dr segmen nie.. 




no.6 tu saya suker!!...sekadar tambah kenalan...buat semua yg singgah...selamat berkenalan......

3 comments:

permatabiru said...

thanks join..

Misz Mieza said...

Hai mekjangok! Salam perkenalan dari Mieza.. Datang melawat & follow sini dari segmen sama..

Follower ke #108

Jemput singgah ke blog Mieza juga ye..

http://pape-jer.blogspot.com/2013/01/segment-1-my-follower.html

Mrs Velentine said...

hi dr segmen sama..