Aku Sayang Kamoo!!

Monday, 7 January 2013

Huih..Penat Bila Rabun IT...

As Salam uolss...;-)

Dah berminggu2 aku dok mengadap blog nie...dok ubah apa2 yang patut...kononnya tahun baru nie nak le tukor background baru..header baru..teringin la jugak bila pegi singgah blog org lain nampak cantik jer...tp tu la, bila dah rabun IT nie tengok tutorial pun lambat masuk dalam otaks nie...haduii..so slow2 la buat, dapat pulak kawan 1 opis nie ade blog jugak...hurm!..ape lagi ..layan ler...sementara tengah free nie..ewah2...free ko! jangan jelezz...keje gomen nie ade la masa free...tipu la kalau ade org cakap sibuk memanjang...

So..jeng3...
Inilah jadinya blog aku..simple jer, nak buat canggih manggih tu takder la ko...dah rabun IT...okes! rabun tau...bukan buta IT, kalau buta tu tak tahu langsung...heheheheh...

Anyways,
Belum terlambat lagi nak wish HAPPY NEW YEAR buat semua kengkawan blogging dan semua yg tetiba tersesat dalam blog aku...

Sesape yang nak bagi pendapat dan tunjuk ajar kat aku tentang cara nak mencantikkan blog nie..dipersilakan la..aku amat la menghargai..nak tolong buat utk aku pun...ape salahnyer..ape yg penting tolong menolong..mana la tahu aku faham ape yg korang cakap...cara korang ajar aku..mana tahu khan.......;-)


2 comments:

Hanida Moss said...

Hihi.. boleh touch up lagi. Keep it up kak :)

mekjangok said...

Hanida Moss: itu la kan...cayok2!!..