Aku Sayang Kamoo!!

Tuesday, 8 January 2013

Apa tu Hellokids?

wink wink :-):-)

Hari nie bawak la pulak idea nak mengarang nie...mencurah2 ko, ditambah lagi dengan takder keje sangat...huhuhu...so goyang kaki la...skit2 la..hehehe..dari pagi sampai la nie asyik mengadap blog la sambil2 blogwalking di blog2 org lain, tambah2 kawan...bahagianya, susah nak dapat masa mengadap blog lebih dari 1 jam...kekadang tu buka blog sekejap jer, takder sape2 komen terus log out, maklum la kenalan aku ciput jer....x de la ribu riban mcm org lain...lagipun aku nie x reti mengarang mcm wartawan...ayat bagus jer...


Okess...
Berbalik kita kpd Apa itu hellokids? Pada yang dah tahu tu ok la...mungkin aku yg lambat tahu...ini pun ofismate aku bagitau, dia mmg rajin google2 nie... tp pada yang tak tahu tu, aku nak kongsi website hellokids nie kat korang, pada yang ade anak especially la...nak ajar anak drawing, colouring,reading etc. bukak la website nie...x payah nak beli buku colouring bagai...kat sini semua ade...print jer...sungguh menjimatkan...website dia lebih kurang mcm nie la..




nie gambo untuk colouring...

Kalau korang nak tahu lebih lanjut, sila layari  website nie hellokids, harap2 korang enjoy ok!..adios...tetiba idea dah tersekat2...ok stop dulu la...x tahu nak taip pe daa...sebelum bukan2 nantikan...bye3....

1 comment:

Nurul Aini said...

Singgah sini balik dan follow juga.. ^__^

Wahh..bestnya main colour2..hehe.