Aku Sayang Kamoo!!

Tuesday, 15 January 2013

Happy Anniversary!!...

As Salam...

Alhamdulilah...dah selesai menjoinkan diri untuk segmen yg dianjurkan oleh kengkawan blogger, harap sedikit sebanyak dapat lah meriahkan lagi entry yg dianjurkan. 

Hari Ahad lepas 13 Januari 2013 genap la 7 tahun perkahwinan, terima kasih padamu Ya Allah masih lagi diberi nafas sehingga kehari ini, masih lagi diberi kasih sayang agar aku dapat menyayangi insan yg bergelar suami,  masih lagi diberi kekuatan untuk aku membesarkan 'tanda cinta' kami...semoga kebahagian ini kekal selamanya..amin.

Takde nak celebrate kat mana2 pun, arissa kecik lagi...jadik kalau nak celebrate kat luar tu susah skit la...jadik kami celebrate kat umah jer dengan anak2..itu pun dah cukup...jom ler layan gambo nie untuk dikongsi bersama uolss sume....

Inilah kek yang di suprise oleh my hubby...yg abiskan anak2 aku la...aku kureng skit kek2 nie..tp mkn la jugak..

We order pizza...yg nie mmg favourite aku..dah lama nak mkn nie,sampai merajuk2 dgn hubby...hehehehehe...oleh kerana tekak laki aku nie tekak melayu..jarang dpt mkn nie...kalau nak mkn keluar la dgn kawan2... kalau dgn my hubby mesti nak nasik3!!!


So,budak berdua nie seronok la...mmg favourite diaorg...sibuk ckp kat aku 'hepi besday mama'...hahaha...whatsoever la...pape pun...mama sayang korang...

Inilah 'cinta hati' aku...hehehe...sebok jugak nak ckp cinta hati, bukan shila Amzah jer yg ade cinta hati,aku pun ade noks...nie baru nak kenalkan...hikhikhik...si aman tu suka buat muka mcm tuh, azim lak dgn muka x puas hati sbb sebelum tu dia sibuk nak amik gambo...tp aku tak kasi...hehehehe..

Opsss...cinta hati aku ade bagi kad...romantik gitu!..hadiah lain..biarlah rahsia!hahahahaha....gurau jer la,terima kasih kerana x pernah lupa hari ulangtahun kita,berani dia lupa! tu mmg nak kena la tu,....

So pas mkn jer...budaks kenits nie main color2, janji diaorg tak bising...pantang nampak camera, tgh color pun boleh bergaya.....mcm tu la perangai budak2..

Inilah hasil keje diaorg...color ntah apa2...kartun tu aku amik kat hellokids, so jimat la skit..x payah nak beli buku colouring...

Budak 'bam bam' nie mmg x tahu pape...awal lagi dah tido...sekarang dah 4 bulan lebih...berat 7.6kg dah, semoga anak mama sihat selalu...love u!!..

Biarlah kebahagiaan nie selamanya,buat 'cinta hati' yg banyak menyokong aku dlm dunia blogging...i love u so much n ever!!...buat kawan2 blogger terima kasih atas semangat yg korang berikan,terima kasih kerana sudi membaca apa yg aku tulis tanpa jemu,walaupun kekdg ayat aku merapu,kekdg membebel..aku bukan penulis novel yg bisa menyusun ayat sehingga menyentuh kalbu,aku hanya manusia biasa yg belajar dari kesilapan....aku menulis apa yang aku rasa...bukan apa yg kau rasa....

Ok la..bye, time tooo work!!..




6 comments:

aQu Mad said...

wah sedapnye pizza tu,he..

Ratu Hatiku said...

Seronok tgk... Tahniah ya.. Semoga ikatan itu kekal bahagia selamanya...
Geramnya tgk bby semangat btol bdn dia..

Hanida Moss said...

Happy Anniversary Kak!
Semoga bahagia dunia akhirat! =)

permatabiru said...

follower #190

Mrs Velentine said...

happy annivesary kak

lynn kamarul said...

selamat ulang tahun perkahwinan sis =) happy family. bila la turn sy nak merasa ada anak2 sendiri