Aku Sayang Kamoo!!

Wednesday, 4 January 2012

Thinking Positive OK!!

Acctually aku tertekan dengan closing akaun nie, masa nie la sistem nak buat perangai, ape ingat aku key in baucar beratus2 orang tu senang! meh sini datang buat...baru korang rasa miong!!..berpinar-pinar bijik mata aku nih...tahun baru..azam baru nak baru, tetiba lak tertekan wey....pape pun gambar dibawah nie saje nak hiburkan hati aku dan otak korang..mungkin apa yang terjadi nie dugaan buat aku, tak semua keje tu senang...nak mencari rezeki yang diberkati tu bukannya mudah.. thinking positve okess....hahahaha


Jom kita test otak korang color ape?jeng3!!!


Hah! korang mesti pikir lain kang?? hehehehe...aku? fisrt time nengok gambo nie mesti ler pikir positif..hahahaha..kuikuikuikui..




26 comments:

Cik Muda said...

cisss....ngok ngek pakcik tua tu...hihihi~

mekjangok said...

cik muda: tu la...kecik2 x nak blajo berenang...hahahaha

Nur Raihana Abd Rahim said...

ceh.patutlah panjang semacam..hahahahha!!!

Maya Mayana said...

haha...ada size utk pk cik itik tu yerk..hehe

follow cni jugak..thanks follow saya

mekjangok said...

Raihana: mesti ko pikir mende lain ek...hahahahha

mekjangok said...

maya mayana: sume saiz ade kot...dunia skang..sume buless...thankz follow..

Suhami Ahmad said...

hihi....adoiii..

▪imie fatima▪ said...

hehe.. mek o mek.. mmg ku ingat lucah!

mekjangok said...

SUHAIMI: tang mana sakit tu tok?

mekjangok said...

imie:hahahaha....

faizulosman said...

trgoda pempuan kat tepi pantai tu...

Prettywrite said...

haha think negativ teros..haha..

salam kenal kak..
ore klate gok ker..:)

mekjangok said...

prettywrite: kawe berjiran dgn demo kalu ikut peta malaysia..hikhikhik..1 malaysia la nok royak..

Pen Biru said...

Awak keja mana?Standartla dh msuk AKB ni.Mmg bz.Huhu

Nafisya Ismail said...

hahaha.. otak saya tak color biru tau.. kehkeh

IMANSHAH said...

terbaik lah mek

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

hehehehehe ala tomei tomeiii

Anonymous said...

wahaahh~ saya nampak gambo yan last dulu bwu nampak yan pes... wikikiki >,<

caittt!!! otak saye kaler pink... kuikuikui

▪imie fatima▪ said...

Mek,jom dapatkan telekung percuma! : Jom Menang Telekung Thaiyibah

NuReLLe said...

kemain pakcik tu nak pakai pelampung kan..........haha

mekjangok said...

PEN BIRU: jkr kl...itu la,kalau yg dok kat unit akaun mesti tau la kan..

mekjangok said...

nafisya:kukuikuikui...iye ke...hikhikhik..(gurau jer)

mekjangok said...

mak dara: thankz..

mekjangok said...

iman shah: terbaek!!

mekjangok said...

nurelle: itu la..pakai pelampung tutup ngan kain..haru jadiknya..hahaha

mekjangok said...

anonymous: oit..pelik ek..tgk yg last baru yg first..camaner tuh??hahahaha