Aku Sayang Kamoo!!

Thursday, 12 January 2012

Lucu Ke?

Huargh...bila petang2 cenggini kat opis boring la pulak, awal2 tahun nie peruntukan lom masuk lagi...memang terasa boring sesangat!  bagi aku masa nie la nak buat apa2 yg patut kat blog nie...belek2 skit, godek2 skit..pegi jalan2 kat blog orang lain..ape2 la yg buless mengisi masa lapang kat opis nie, ataupun sertai makcik2 bergosip skit..hahahahaha..tadi tgh godek2 aku jumpa gambo yg agak lucu la bagi aku...so aku nak share kelucuan ni kat korang....



Masih lagi dalam mood Ombak Rindu..pandai2 jer diaorang nie ubah dialog..hahaha


Lunch time santai...like a boss..kuikuikui..

Anak sapo la nie...pls jaga anak bila masuk ke butik pakaian dalam..okess..hehehe

Opss...bukan aku yg cakap okess..


Betul ker nie??...confius2!!

Hahahahaha...sape punyer kije nih!!


huhuhuhu...i memang seksi...ko nak camne?


Ketawa itu bagus untuk kesihatan...so ketawa la sepuas-puasnya...apa yang penting hati mesti bahagia selalu...

5 comments:

Nurul Syakira Zainal said...

comel :)

Mungkin awak taknak buat entri saye. takpe awak dah masuk bloglist saye.

sila datang:
http://sayebuatblogini.blogspot.com/p/bloglist-monster-rawr.html

thanks for follow !

~ Blog Si G@dis Des@ ~ said...

hihi..mmg lucu..gelak sorang2..;)

mekjangok said...

nurul: sorry sgt2..kali ni betul2 ade hal skit...insya allah di masa akan dtg..mana tahu awak ade buat lg..hehhe

mekjangok said...

gadis desa: lucu ekk...hahahaa

Ayyan said...

wakakakak!!! ongbak wimdu+aladinpatrick+ayamsantai tu lawak..hehe