Aku Sayang Kamoo!!

Thursday, 12 January 2012

Happy Anniversary

Assalamualaikum and mornink uolss...

Masih lagi diberi nafas sehingga ari nie..betapa besarnya kuasa mu ya allah, terima kasih diatas nikmat yang engkau berikan. Diam tak diam dah 6 tahun aku kahwin..sekejap jer rasa..tanggal 12 januari 2006 aku sah bergelar isteri,harap biarlah jodoh ke akhir hayat..


Aku bukan lah penulis yang pandai menyusun ayat, tapi apa yang aku tulis ikhlas dari hati, hidup dengan seorang lelaki adakalanya pahit, adakalanya manis...itulah rencah alam rumahtangga, aku rasa ari nie mcm touching skit..hehehe..tetiba tulis ayat mendayu-dayu lak...hehehehe..


Okess la, so mlm tadi dia suprise kat aku, tak pernah dia buat mcm nie kat aku, hubby aku nie bukan jenis romantik2 orangnya, apa yang best aku buleh lupa lak tarikh nikah, aku selalu mcm nie..payah nak ingat tarikh2 keramat nie, kekadang nombor ic dia pun boleh tertukar, tak tahu la kenape...mungkin itu kekurangan yg ade dlm diri aku yang aku sedari...hehehehe...




Hubby suprisekan kek, romantik jugak dia nie...malam nie kitaorang dinner kat luar..yg nie aku suka, tak yah la masak..hehehe


Tapi yang beriya-iya anak-anak aku la..tgk tuh si azim dah merajuk, si adik dah dok atas meja..excited sgt..aku pun excited gak, tapi takkan la nak dok atas meja ko..agak2 ler...hikhikhikhik...yg baju merah tu anak buah suami..


Buah hati pengarang jantung....si abg tu sgt cool orangnya, si adik lak betul2 nakal..kat umah aku rasa dah mcm tarzan dah, ade jer kije diaorang nih..







Pas nie kalau pregnant lagi..aku harap biar la baby girl pulak, teringin sgt nak anak perempuan...mudah-mudahan dipermudahkan segalanya...

11 comments:

..murnie bt abdul rahim.. said...

oh nooooo...neverrr.....tunggu i dpt baby girl dlu okeh....u jgn nak potong Q i tau....da la i terIKOT u..due-due hero....ngahahahahahahah....selamat ulang thn perkahwinan yg ke 6...da tue la ek rupenye...xsgke...bdn je kecik..tp da tue..hahahahahaha...i doakan u semoga happily ever after till the end of ur life with ur lovely hubby n 2 notty boys...teror x i spekang?hikhikhikhik

mekjangok said...

murnie: wey..tunggu sifu dulu dpt anak pompuan..u coming soon...terer tol spekang omputih..takut dengar..mano blajor ek? anyway..tenkiu la wish kat i...takde pape ker?hahahahha...

▪imie fatima▪ said...

tahniah mek,semoga bahagia bawa ke syurga,insyaallah,perkahwinan juga satu perkongsian,tp kita juga slalu perlu berjuang utk bahagia.Hepi2 slalu okey =)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Happy Anniversaryyyyyyy

Dalila Hamid said...

selamat hari ulangtahun perkahwinan.... semoga kekal hingga hujung nyawa.... serta berbhgia dengan keceriaan anak2... akak sendiri sllu lupa tarikh nikah... suami yg ingtkan... suami akak pulak jenis sensetif sikit... hhaa

mekjangok said...

imie: tenkiu imie..

mekjangok said...

dalila: sama la kite kak...kekadang dia merajuk gak..hehehe

mekjangok said...

mak dara:tenkiu mak dara

▪imie fatima▪ said...

tag kamu dear : Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

Rizawati Abd Rahman said...

eppy belated enibeseri me jangokk!!! :) romantik gak jijanto nih. ekeke... muke ganaz abisss! ati jiwengs. :P

mekjangok said...

Rizawati: tenkiu wati..itu la tak sedor yg laki aku romantik..kukuikui