Aku Sayang Kamoo!!

Friday, 13 January 2012

Bloglist Monster RAWR


Jom kengkawan reramai kita meriahkan lagi  entry Bloglist Monster RAWR,eceh2..promote la pulak aku nie, cam la aku kenal ngan nurul nie...hikhikhikhik...takpe..tak semestinya tak kenal maka tak cinta, betul kan nurul?...bila fikir balik tak salah luang sedikit waktu untuk kengkawan kita, bagi semangat untuk blogger mcm nurul nie...lagipun blog dia pun okey, cool simple..aku suka blog2 mcm nie...bila baca jer kita enjoy..ayat dia pun tak ler berat sangat...

Buat Nurul...aku takde ler membodek tau!..hehehe...aku menulis apa yang aku rasa, apa yg aku lihat...aku akan sentiasa menjadik kawan di alam maya mu...terima kasih post blog aku kat entri awak...cewah2, kemain lagi aku. Buat blogger yg lain...berkawan biar la seribu, bermusuh jangan sekali...salam perkenalan dari aku...walaupun ayat aku berterabur, yang penting aku ikhlas...

Aku dah tag GigiPagar - Belog Cik Muda -Murni

10 comments:

Cik Muda said...

aku lak yang terjebak kat cni..huhu~ ok2..nantikan entry aku lak eah...!!

mekjangok said...

cik muda: hikhikhik..ok la tu, kita sesama memeriahkan lagi dunia blog..tolong menolong..syg u..auww...

Mr. E'raz Fadli said...

blogwalking here.. ;)
Cmne nk join "Bloglist Monster RAWR" ni? ade link?

mekjangok said...

mr.e'raz fadli:amik link nie..

http://sayebuatblogini.blogspot.com/

Nurul Syakira Zainal said...

Thanks sebab join bloglist kiera.
Dah masuk dlm list dah :)

http://sayebuatblogini.blogspot.com/p/bloglist-monster-rawr.html

'Aina Mohd Fauzi said...

hye hye ! Aina singgah sini dari segmen "Bloglist Monster RAWR" . ^_^

LeenNajib said...

hye hye. singgah dr segmen yg same ;)

http://fazleenkamarudin.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

.: mama lynn :. said...

dari segmen sama.. follow sini pulak http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/

2EV1 said...

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu bloglist & follow sini juge. lucky no 60. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/bloglist-monster-rawr.html