Aku Sayang Kamoo!!

Friday, 3 February 2012

Yes!!..Aku Jadik Cucu Atok!!



Salam uolss...sorry sesgt sebab lama tak online...akhir2 ni aku teruk sgt...morning sickness ko...kali nie rasa mcm teruk sgt..berbeza dengan anak2 yang sebelum nie..kepada kengkawan yg singgah2 kat blog aku tu...sorry sgt...nanti dah ok skit...aku akan terus berblogging...buat komen2 yang ditinggalkan..aku akan sedaya upaya membalasnya....korang jgn risau...bagi la aku masa yerk...

Hari nie aku teringin nak bukak blog Apo2 Yolah tu..aku memang suka blogwalking..bukan blog atok saje,blog yg lain2 pun aku menunggu, mana tau blogger yg beribu riban folowwerss sudi terjah ke blog aku, sudi follow blog aku, at least bagi aku semangat untuk berblog..takder ler selama nie aku syok sendirik..hehehhe...tapi aku suka segmen cucu -cucu atok tu..dah lama aku teringin nak jadik cucu dia, cuma aku tak confiden jer..maklum la..aku nie baru lagi..banyak yang tak tahu tentang dunia blog nie kalau nak dibandingkan dengan otai2 tu kan...ayat2 aku pun berterabur...tapi bila dia iktirafkan aku cucu dia..kemain sonok lagi aku...sebelom nie asyik dok tengok blog org lain jer jadik cucu dia...hehehehe...tiba2 rasa rendah diri..sape la aku nie..hahahaha...

Untuk blogger yang lain tu...bukan aku tak suka...aku suka..slalunya aku akan tinggalkan jejak aku kat situ...dgn harapan singgah la blog aku...tak malu kan aku...tapi itu la hakikatnya..tak perlu aku sorok-sorok...itu yang aku rasa...lain orang lain pendapat....tp pendapat korang tentang penambahbaikan tu aku hargai...aku akan buat sebaiknya...tegur la aku jika aku terpesong jauh...aku manusia biasa yang tak lepas dari melakukan kesilapan...

Buat atok...terima kasih banyak...dengan terpilihnya menjadik cucu atok tu..den raso bersemangat untuk berblog...terimo kasih kerana jugak menjadik kawan di dalam dunia blog...biarlah usio berlainan...biorlah atok bujang...tapi aku dah kawen...hehehe...tp jiwa aku tetap muda...tetap giler2 mcm budak2 bujang...hahahaha...yang penting kita mesti happy...baru la jiwa tu segar...lantak la korang nak cakap aku tak sedor diri...tp itu la jiwa aku...nak buat camno? hehehehehe...





2 comments:

Suhami Ahmad said...

hoho...atok terharu buek entry khas untuk atok....selamat berblog! jangan berhenti di tongah jalan yo...hihi =)

mekjangok said...

doakan yo..biorlah somangat ni sentiasa berkobar2..