Aku Sayang Kamoo!!

Thursday, 9 February 2012

Cadangan Gaji SBPA Mac 2012...


Cadangan Gaji Terbaru Perbandingan  Gaji SSM/SBPA Mac 2012....kalau mcm nie dari awal..aku rasa sume setuju...tp ini baru cadangan..tak tahu la diterima atau tak...apa pandangan korang?

11 comments:

nurdayani said...

errrrmmm......ok la kot....asal lebih seratus.....huhu...btw...tunngu jelar kan kakkk..

Cik Muda said...

setuju ke mek?

~aYu~ said...

bestla kalau camni.. masyukk..

mekjangok said...

nurdayani: ok tuh..dari naik sen2...tunggu jer..harap2 jadik ler

mekjangok said...

cik muda: setuju ler...sblom nie beza gaji ssm ngan sbpa sen2 jer...sodih mek..

mekjangok said...

ayu: kalau jadik..masyuk la...hehehehe

Suhami Ahmad said...

ini sepatutnya....ikut percent...yang gred rendah tu even naik 13%, tapi basic rendah...yang atas2 tu udah2 la tu, cukup ler 7% kenaikan dari basic tu pun dah kababooom...dr dulu buat kan xde kecoh2

imie fatiema © said...

ini org gomen punya discussion..hehe

mekjangok said...

suhaimi: betul tu tok..den setoju!

mekjangok said...

imie: hehehehe...

IT@Guru said...

Salam, Semua .. korang ni main setuju dan best saje.. tapi sebenarnya yg penting sekali kaedah SSM ke SBPA ni kaedah apa yg digunakan.. adakah Bracketing juga .
Jika gaji ini dilksanakan dgn cara bracketing yg sama , ramai PA yang sepatutnya sign Gaji SBPA lebih tinggi semasa Dis/ Jan yg lepas akan mendapat gaji lebih rendah..
Ini saya katakan setelah membuat analisis.