Aku Sayang Kamoo!!

Thursday, 7 February 2013

Sekejap Je Masa Berlalu...

As Salam uolss...

Lama betul tak bukak belog, lately nie kesibukan melanda...mmg x sempat, terima kasih pada yang sudi singgah and follow my belog, jangan risau...aku dah blogwalking kat belog korang and follow....

Okey la, 4/2/2013 aritu adalah Hari Jadi anak aku yang pertama...Azim Nizariff Azizan, genap la 6 tahun, sekejap je masa berlalu...masih lagi terbayang2 kat depan mata nie waktu dia kecik...rupa2 dah besar anak mama sekarang, dia la abg yg sentiasa mengalah dengan adik2nya especeli aman, tak banyak kerenah dah amat sensitif, tak pernah aku merotan dia, cukup la dengan nasihat dia dah sedih....berbeza dengan aman, betul org2 tua ckp, lain anak lain perangai..x sama...buat suamiku, rasanya baru semlm kita bercinta, cepat benar masa berlalu dan mama pun dah makin tua rasanya...hehehehe...

so balik keje kami pun merempit la gi beli sebijik kek buat dia, wish happy birhtday kami2 jer.....plan nak buat parti kat dia, panggil kengkawan dia dtg umah, tp 4/2 tu jatuh ari isnin, ari kije.....lagipun minggu nie nak balik kampung...so next time ye azim, ape yg penting doa abah & mama...

jeng3!!!...inilah dia kek hari jadi azim, simple jer...yg penting lilin tuh! hikhikhik...

kemain seronok dah tak sabar2 nak tiup...

Peace yo!!..hehehe

Happy Birthday to YoUUuuu.....

Nie budak nakal yg sibuk nak tiup lilin jugak, melalak nak tiup lilin, so dah dapat senyum la...

My Prince....mama & abah  luve u a lots...

My Princess dah tido...semlm gi cucuk dia untuk 5 month, berat dah 8kg..fuh semangat!

Buat azim, mama dan abah doakan agar jadi anak yg soleh dan cemerlang, sentiasa hormat orang tua...sentiasa sihat dah jadilah abg yg  sentiasa melindungi adik2mu..

Pada uolss, Selamat Tahun Bari Cina, cina beraya kita yang sibuk ek..hehehhe...mana2 yang balik kampung tu, berhati2 di jalan raya, nanti kita jumpa lagi di next entry...

p/s: minggu yg sibuk dan memenatkan..huhuhuhu...apakah?!!

4 comments:

Hanida Moss said...

yerlaa.. lama x nampak :p

Fyda Adenan said...

Kak yati...betui kan rasa macm diaorg baby lagi...walhal dah 7 tahun mendirikan rumah tangga heheheh...happy besday azim..

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Cantiknya kek dia!! Kalau dila syg dh nk mkn..simpan..hihi...hepi belated birthday:)

Nafisya Ismail said...

salam mek jangok~ eh btol x ejaan tu? huhu.. ingt sy lg x? sy dah xblog skrg tp stil bc blog kwn2.. hehe.. take care ye!